O Nama

O Nama

Preduzeće d.o.o. "AG SISTEM" je osnovano 2004. god. u Nišu kao privatno preduzeće. Osnovna delatnost firme je projektovanje, izrada i montaža aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.

Rezultate koje smo postigli do sada, su prevashodno ostavareni profesionalnim odnosom prema poslu, stalnim unapređenjem inženjerijskog i majstorskog kadra. Izgrađeni ugled svih ovih godina je zasnovan na visokom kvalitetu i poštovanju rokova, svih ugovorenih obaveza. Sa svojim inženjerijskim, tehničkim kadrom, iskusnim i kvalitetnim majstorima, "AG SISTEM" d.o.o. predstavlja pouzdanog partnera za sve izazove tržišta.

Prateći trendove i potrebe tržišta u građevinarstvu, koristimo najnovije sisteme ugradnje i vrhunski kvalitetne materijale izuzetnog dizajna kako bismo u svakom pogledu izašli u susret svojim korisnicima usluga.

Zahvaljuljući svom kvalitetnom proizvodnom programu i stručnom kadru, možemo da u najkraćim rokovima odgovorimo na svaki zahtev investitora prilikom gradnje novih ili rekonstrukcije postojećih objekata.

Aluminijum u modernoj arhitekturi

Aluminijumski proizvodi namenjeni za građevinarstvo su izrađeni od legura koje su postojane na vodu, koroziju i uticaj sunčevog zračenja, i obezbeđuje optimalne performanse tokom veoma dugog vremena korišćenja.

Aluminijum može biti anodiziran ili plastificiran u bilo kojoj boji, sa bilo kojim optičkim efektom i sa bilo koim površinskim efektom.

Alumijum je dobar provodnik topote, a nedostatak se lako prevazilazi modernim dizajnom profila i upotrebom termičkog prekida za koji se koriste materijali sa slabijom provodljivošću.

Aluminijum ne gori i zbog toga je klasifikovan kao nezapaljiv građevinski materijal (Evropska protivpožarna klasa A1). Legure aluminijuma se tope na temperatui od oko 650°C bez oslobađanja otrovnih gasova.

Površinski zaštićen aluminijum plastificiran ili anodiziran, ne zahteva nikakvo održavanje, što za rezultat ima niske troškove eksploatacije.

AG Sistem - Lokacija