Aluminijumske Konstrukcije

Aluminijumske Konstrukcije

Aluminijumska stolarija ima odlične tehničke karakteristike, veoma je postojana i laka za održavanje i s pravom se smatra prvim izborom kada se odlučuje o ugradnji stolarije.

Treba znati da se preko 40% toplotnih gubitaka objekta dešava upravo kroz prozore i vrata, što predstavlja mnogo veće gubitke nego kroz zidove. Imajući to u vidu aluminijumska stolarija se sa svojim superiornim tehničkim karakteristikama nameće kao izuzetno efikasno rešenje koje značajno povećava energetsku efikasnosnost svakog objekta.

Kvalitetni aluminijumski profili i niskoenergetska stakla u kombinaciji sa gasnim punjenjem argonom pružaju superiorne Aluminijumske sisteme koji poboljšavaju vašu toplotnu izolaciju i do 40%. Za najzahtevnije korisnike imamo sisteme sa izuzeno niskim koeficijentom prolaska toplote (K koeficijent) od svega 0.9 W/m2K!

Zahvaljujući ovim tehničkim karakteristikama koje pružaju naši aluminijumski prozori i vrata dolazi do velikih ušteda u grejanju objekta zimi odnosno u hlađenju leti.

Aluminijumska stolarija ima odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, izuzeto je čvrsta i poseduje odličnu statičku stabilnost ugrađenih elemenata
AG Sistem - Lokacija